PERSONLIG TRÄNING I ESKILSTUNA

FÅ KRAFT MED TRÄNINGSVÄRKET

Vi erbjuder personlig träning med någon av våra personliga tränare. Det som är viktigt för oss på TRÄNINGSVÄRKET är att få en helhetsbild av vad som passar bäst för varje individ och för att vi ska kunna nå de bästa resultaten beroende på mål, behov och förutsättningar. Allt anpassas efter dig som individ. Det är vad vi kallar PERSONLIG TRÄNING

  

PERSONLIG TRÄNING

Ut kvinnaworking

Behöver du hjälp med att lära dig träna på rätt sätt? Letar du efter professionell hjälp som gör att du ger det lilla extra? Vill du ha hjälp med att få rutiner kring träningen?

Hos TRÄNINGSVÄRKET kan du boka PT-timmar (55 min) eller PT-express (30 min). 

Jag är licensierad personlig tränare och har även mångårig erfarenhet inom olika former av gruppträning. Tillsammans med mig kommer jag hjälpa dig att finna träningsglädjen just för dig.

Från 550kr/pass.

PERSONLIG TRÄNING

DUO

Kettlebell Workout

PT-Duo är en tjänst där du kan träna med en kompis, arbetskollega eller kanske din käraste. Detta är ett grymt roligt alternativ på personlig träning där ni får mer på köpet än bara träning.

Jag är licensierad personlig tränare och har även mångårig erfarenhet inom olika former av gruppträning. Jag kommer se till att peppa er till ert yttersta.

Fr. 275kr/person/pass

PERSONLIG TRÄNING SMALL GROUP

träning

Ett av de mest populära koncepten hos TRÄNINGSVÄRKET är PT Small Group. Här tränar man i en liten grupp om max 5 personer. Samma gäng träffas varje vecka i en sluten grupp. Träna tillsammans med kompisgänget, arbetskollegorna eller häng på en small group själv.


Jag är licensierad personlig tränare och har även mångårig erfarenhet inom olika former av gruppträning. Jag kommer se till att peppa er till ert yttersta.

Fr. 675kr/mån