PT ONLINE

Individuellt anpassade träningsprogram och kostsprogram efter dina förutsättningar, behov och mål. Öka muskelmassa, gå ner i vikt, eller bli starkare? Vi kommer ge dig de rätta verktygen för att du ska äta rätt för dig och din målsättning.

De individuella kostprogrammen är uträknade i gram hur mycket du ska äta och du kommer få en översikt på livsmedlen. Du väljer sedan ut en valfri källa från kolhydrater, protein och fett för att själv komponera ihop dina måltider. Kostprogrammet baseras på dina preferenser när det kommer till livsmedel, ditt mål, eventuella skador och andra faktorer som kan påverka.

 
Working Out_edited.jpg

PERSONLIGT
KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM

3 MÅNADER
1850 KRONOR

✔️ Individuellt anpassat
✔️ Coachning ingår via min app

✔️ Tillgänglig coach mån-fre 8-18
✔️ Träningsprogram levereras i min app
✔️ Videor till alla övningar

✔️ Kostschema med flertalet medföljande recept

Om du vill ha professionell hjälp och en helhetslösning för att komma igång med din träning och kost är denna kombination det bästa valet. Vi skräddarsyr ditt träningsprogram med ett upplägg av övningar just för dig. Vi kan utforma ett program för alla individer, oavsett nivå eller mål.


Du kommer också få de rätta verktygen för att lära dig att äta rätt. Du får förslag på hur du kan lägga upp en dag, men du kommer också få lära dig hur du enkelt anpassar och byter ut livsmedel för att säkra upp en varierad och rolig kosthållning.

Innan du startar igång kommer du få fylla i en hälsoprofil som sedan ligger till grund för programmen vi bygger.Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa denna tjänst. Vi är anslutna direkt till ePassi och Actiway. Övriga får kvitto att redovisa.

Tropical Fruit Dessert

PERSONLIGT
KOSTPROGRAM
3 MÅNADER
1350 KRONOR

✔️ Individuellt anpassat kostprogram

✔️ Coachning ingår via min app

✔️ Tillgänglig coach mån-fre 8-18
✔️ Kostprogram levereras per epost
✔️ Uppföljning varje vecka

✔️ I kostschemat medföljer flertalet recept

Vi utformar ett kostprogram baserat på dig och dina mål och förutsättningar. Innan du startar kommer du få fylla i en hälsoprofil som sedan ligger till grund för kostprogrammet.

Du kommer få de rätta verktygen för att lära dig att äta rätt för dig. Du får förslag på hur du kan lägga upp en dag, men du kommer också få lära dig hur du enkelt anpassar och byter ut livsmedel för att säkra upp en varierad och rolig kosthållning.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för denna tjänst. Vi är anslutna till ePassi och Actiway. Övriga får kvitto att redovisa

Ut kvinnaworking

PERSONLIGT
TRÄNINGSPROGRAM
3 MÅNADER
1350 KRONOR

✔️ Individuellt anpassat träningsprogram

✔️ Hemmaträning eller gym, du väljer

✔️ Coachning ingår via min app

✔️ Tillgänglig coach mån-fre 8-18
✔️ Träningsprogram levereras i min app
✔️ Videor till alla övningar

Om du vill ha professionell hjälp att komma igång med din träning är ett personligt träningsprogram det rätta för dig. Beroende på din situation skräddarsyr vi ditt träningsprogram med ett upplägg av övningar just för dig.


Vi kan utforma ett program för alla individer, oavsett nivå eller mål. Du får tillgång till ditt program i vår app (NYHET 2021), enkelt och supersmidigt! I appen håller du också kontakten med oss.Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna tjänst. Vi är anslutna till ePassi och Actiway. Övriga får kvitto att redovisa.

 

JAG VILL VETA MER

Tack för ditt meddelande!