PT ONLINE

Vi hjälper dig att nå dina mål och en bättre hälsa med personlig coaching & uppföljning. Vi skräddarsyr träningsprogram, kostprogram och kombinerade tränings- & kostprogram och hjälper dig att nå dina mål och hitta mer hälsosamma rutiner.

  

Gym Tools

PT ONLINE

INDIVIDUELLT TRÄNINGSPROGRAM INKLUSIVE COACHNING

1350KR/3MÅN

Om du vill ha professionell hjälp att komma igång med din träning är ett personligt träningsprogram det rätta för dig. Beroende på din situation skräddarsyr vi ditt träningsprogram med ett upplägg av övningar just för dig.


Vi kan utforma ett program för alla individer, oavsett nivå eller mål. Du får tillgång till ditt program i vår app (NYHET 2021), enkelt och supersmidigt! I appen håller du också kontakten med oss.

Skivstång och Kettlebell Vikter

PT ONLINE

INDIVIDUELLT

KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM

1850KR/3MÅN

Om du vill ha professionell hjälp att komma igång med din träning och kost är denna kombination det bästa valet.


Vi skräddarsyr ditt träningsprogram med ett upplägg av övningar just för dig. Vi kan utforma ett program för alla individer, oavsett nivå eller mål.


Du kommer också få de rätta verktygen för att lära dig att äta rätt. Du får förslag på hur du kan lägga upp en dag, men du kommer också få lära dig hur du enkelt anpassar och byter ut livsmedel för att säkra upp en varierad och rolig kosthållning.

Fitness Tools

PT ONLINE HEMMABOOSTEN

299KR/MÅN

INGEN BINDNINGSTID

OBS. ÄR EJ INDIVIDUELLT ANPASSAT.

HemmaBoosten är ett hemmaträningsprogram där du får tre träningspass per vecka och coachning av mig. HemmaBoosten finns med olika fokus, antingen med enbart kroppsvikt eller en blandning med kroppsvikt och hantlar. Du anger vid anmälan vilken du vill köra. Programmet levereras i min app (mobil, platta eller dator) och all kontakt med mig sker också den via appen.

Programmet startar den 1:a varje månad och har ingen bindningstid.

 

JAG VILL VETA MER

Tack för ditt meddelande!

Foggy Waters