MASSAGE

Hos TRÄNINGSVÄRKET erbjuder vi även olika former av massage.

KLASSISK MASSAGE

Massage

Swish, Kortbetalning, ePassi, Actiway, Benify

I den här behandlingsformen har terapeuten möjlighet att antingen ge avslappnande massage eller massera på djupet. Terapeuten hjälper kunden att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna. Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning, så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykning över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda på mer djupgående tryck.

Att regelbundet underhålla sin kropp med massagebehandling är ett sätt att minska mängden stresshormoner, att varva ned och framförallt minska risken för framtida kroppsliga krämpor i form av smärta och stelhet.

HOT STONE MASSAGE

Hot stone massage

Swish, Kortbetalning, ePassi, Actiway, Benify

En Hot Stone Massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar dig som upplever vanlig massage som kanske lite för hård. Hot Stone Massage passar även utmärkt för personer med reumatism och fibromyalgi. 


Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom kroppen. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på din kropp och terapeuten masserar med de varma lavastenarna. 

LYMFMASSAGE

massage

Swish, Kortbetalning, ePassi, Actiway, Benify

Lymfmassage är en helkroppsmassage som skiljer sig från övrig massage. Terapeuten arbetar med att kombinera massage i lymfflödets riktning med tryck, få spända muskler att slappna av och även bindvävsgrepp i vissa fall.


Syftet med lymfmassage är att få igång flödet samt att leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade lymfknutor till friska områden där vätskan kan tas om hand. Den är riktigt effektiv och får fart på lymfan.